Web Design

Din hjemmeside skal afspejle det signal, du gerne vil sende til dine kunder. Et professionelt website er lig med en troværdig virksomhed i kundernes øjne. Vi gør en dyd ud af at designe en hjemmeside, der er i din virksomheds ånd og har et moderne og stilrent look.

Hos Next Door Design arbejder vi efter princippet ’Mobile first’. Det betyder, at vores hjemmesider altid er optimeret til alle enheder – og særligt telefonen, da vi ved, at langt de fleste tilgår hjemmesider derfra.

Det begynder med en idé

For virkelig at nå dine kunder analyserer vi din virksomheds målgruppe, sætter os ind i deres tanker, og udtænker hvordan vi kan levere den bedst mulige oplevelse for dem. Processen starter altid med et blankt stykke papir, en blyant og en lys idé.

Idéen finpudses

Når koden er knækket, og idéen er opstået, begynder vi at finpudse på den. Vi udtænker, hvordan vi kan få både brugervenligheden og det visuelle udtryk helt i top. Her begynder vi at udarbejde skitser og mockups, og skelettet til din hjemmeside tager form.

Klar til lancering

Når de sidste detaljer er kommet på plads, og din hjemmeside er klar til at imponere dine kunder, overdrager vi den til dig. Vi leverer den med en deltaljeret videoguide til, hvordan du i fremtiden selv kan foretage små tilretninger, såsom at rette en tekst, udskifte et gammelt billede eller noget helt tredje.

Kontakt os for en

uforpligtende snak!

Telefon

+4531310672

Mail

Kontakt@nextdoordesign.dk

Lokation

Klamsagervej 32, Aarhus C 8000