VIDEO PRODUKTION

Vi har fingrene på pulsen og står klar til at producere fængende og stemningsfulde videoer til dine online platforme.

At lave videoer startede egentlig som en hobby for os. Men i takt med at video er blevet et mere og mere anerkendt og efterspurgt redskab inden for online markedsføring, er det blevet en stor del af det, vi laver. Videoproduktion har altså udviklet sig fra at være en personlig interesse til at være en professionel beskæftigelse.

Vi filmer naturligvis altid med professionelt kameraudstyr og sikrer dig et skarpt og gennemarbejdet slutprodukt.

VIDEOTYPER

Vi har erfaring med at producere en lang række forskellige videotyper. Det kan eksempelvis være profilfilm, der viser din virksomhed frem for potentielle kunder, en aftermovie, der viser højdepunkterne fra et event, eller interviews med dine kunder eller samarbejdspartnere.

Vi laver også gerne meget videoer for private, der eksempelvis ønsker at få foreviget deres bryllupsdag.

VI TILBYDER

PROFILFILM

Med en profilfilm kan du vise din virksomhed frem og sende lige præcis det budskab, du ønsker. Videoen kan handle om dine værdier, dine ydelser, dine medarbejdere og alt muligt andet – det er helt op til dig. Vi deltager dog gerne i idéudviklingen og guider dig på rette vej, så du ender op med en skræddersyet profilfilm, der vil skabe resultater for dig online.

INTERVIEWS

Du kan vælge at kommunikere budskaber om din virksomhed ud gennem interviews med kunder, samarbejdspartere, medarbejdere eller dig selv. I så fald sørger vi for at stille de helt rigtige spørgsmål og kombinerer interviewet med lækre levende billeder i redigeringen.

STEMNINGSVIDEOER/ AFTERMOVIES

Skal du holde et event, som du gerne vil forevige og bruge aktivt i din online markedsføring efterfølgende? Så står vi klar til at producere en fængende aftermovie. Vi sørger for at fange de gyldne øjeblikke og indkapsler stemningen i billeder, lyd og lys.

BRYLLUPSVIDEOER

Vi ved allesammen, hvor hurtigt en bryllupsdag kan gå, så derfor kan det være meget værdifuldt at få højdepunkterne fra dagen foreviget i en video. Lad os være en flue på væggen til jeres bryllup, så sørger vi for at producere en stemningsfuld video, der sikrer, at I aldrig glemmer jeres store dag.

ANIMATIONSVIDEOER

En animationsvideo kan med garanti få dig til at skille dig ud. Vi fortæller din historie på en sjov og simpel måde og skaber et unikt visuelt univers, der passer til lige netop din virksomhed.

DRONEOPTAGELSER

Hos Next Door Design tilbyder vi professionelle droneoptagelser til både små og store virksomheder. Optagelser fra luften med en drone kan skabe unikke stemninger og perspektiver i en video. Det har en fængende effekt, der vil efterlade enhver seer med et godt indtryk og et print i hukommelsen.

Kontakt os for en

uforpligtende snak!

Telefon

+4531310672

Mail

Kontakt@nextdoordesign.dk

Lokation

Klamsagervej 32, Aarhus C 8000