Skræddersyede markedføring løsninger

Det er ingen hemmelighed at de sociale medier har taget os alle med storm.

Forbrugerne er aktive på flere online platforme, og det skal virksomheder også være for at opnå succes. 

Hos Next Door Design hjælper vi virksomheder med at nå ud til deres brugere/ følgere og potentielle kunder på bedst mulig vis. Vi analyserer dine målgrupper, deres interaktion, hvornår de er aktive, hvor meget content de ønsker og på den måde sikre dig og din virksomhed den bedst mulige placering i dine brugeres hukommelse. 

Next Door Design har igennem en periode på 12 mdr. været med at skabe en klar og tydelig ‘rød tråd’ igennem vores markedsføring i Fitness Studiet. De har både stået for at opdatere og vedligeholde vores hjemmeside, men har også haft ansvaret for mere eller mindre hele vores online-markedsføring.

De har haft helt fri hænder, og vi har, med ro i maven, kunne koncentrere os om de ting vi er interesserede i og gode til, og ladet Next Door gøre deres arbejde. 

Vi kan se effekten af deres arbejde både i stigende antal følgere og interaktioner på opslag på vores sociale medier. Men vigtigst af alt kan vi også virkningen igennem et stigende antal medlemmer – og det er vi mildest talt meget tilfredse med! 

Jeg vil klart anbefale at man tager en snak med Next Door Design hvis man mener man kunne gøre det bedre i sin markedsføring på online platforme! Udover at levere et godt resultat bliver man også mødt i øjenhøjde og bliver taget med igennem hele processen – og til meget konkurrence dygtige priser! 

Mark Bech

Direktør, Fitness Studiet ApS

Abonnementsløsninger

Vi tilbyder lige nu, og har stor succes med, abonomentsløsninger på markedsføring til online platforme.

Med stor passion for videoproduktion, grafisk design og forståelse for de sociale medier, og hvad der får dig at ligge øverst i facebook-feed’et, ar vi udviklet en god løsning for dig til at skille dig ud fra andre virksomheder.

Vi har flere forskellige modeller, da vi ved at alle virksomheder ikke er ens, og har forskellige behov.

Kontakt os for en

uforpligtende snak!

Telefon

+4531310672

Mail

Kontakt@nextdoordesign.dk

Lokation

Klamsagervej 32, Aarhus C 8000